Velkommen

Book en tid


VelkommenVelkommen til Klinikken for sundhed og velvære

På denne hjemmeside er der mulighed for at finde information omkring, hvordan Klinikken for sundhed og velvære kan hjælpe dig, hvis du har behov for smertelindring, forebyggende behandling eller bare en gang velvære.

Uddannelsesmæssigt har jeg i starten fokuseret på massagebehandling. Endvidere har jeg uddannelsen som Kranio-Sakral Terapeut og Akupressør og Akupunktør. Jeg har valgt at fokusere på disse behandlingsformer, da det er terapiformer, der supplerer hinanden og er baseret på medicinske principper.

Læs mere om hvad Massage, Kranio-Sakral Terapi og Akupunktur er, hvordan det virker og hvad det hjælper mod, ved at klikke på dem i menuen.

Du kan direkte fra hjemmesiden bestille en tid online, og du vil derefter få en bekræftelse på din reservation via mail samt modtage en sms dagen før din behandling. Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid over telefonen kan jeg kontaktes på +45 9386 1683, hvor jeg svarer telefonen, hvis jeg er ledig. Ellers læg en besked og jeg ringer retur hurtigst muligt.Klinikken holder ferie fra den 3/7 til den 23/7
Alle ønskes en skøn sommerInfo til alle patienter
Ud over at bruge den sunde fornuft er der nogle retningslinjer vi kan følge, så vi hjælper til ikke at sprede smitten med covid-19.
- Har du symptomer på covid-19, eller er nogle i din husstand syge med covid-19 skal du ikke møde op i klinikken.
- Sprit dine hænder af når du kommer i klinikken.
- Host og nys i dit ærme.
- Sprit dine hænder af når du har pudset næse.Følg mig på min facebook side "Klinikken for sundhed og velvære". Her skrives der om tilbud og anden relevant info.

Gavekort
Flotte gavekort. Køb et gavekort til dem i holder af. Priserne er som priserne på behandlingerne
 
Åbningstider


 
Mandag 08:00 - 17:15
Tirsdag 09:00 - 20:15
Onsdag 08:00 - 17:15
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com