Klinikken

Book en tid


KlinikkenKlinikken

Klinikken for sundhed og velvære er indrettet i vores hjem på Almind Kirkesti 4 i Almind.

Klinikken er indrettet med henblik på at skabe en god og rolig atmosfære, således man føler sig godt tilpas ved at komme. Det er en forudsætning for succes med behandlinger at man føler sig rolig og godt tilpas.

Om mig selv

Lidt om hvem jeg er. Jeg hedder Vibeke Blakskær Volsgaard, er født 1971, gift med Leo og sammen har vi 3 drenge. Vi har boet i Almind siden maj 2000.

Efter at have færdiggjort uddannelsen som lægeeksamineret massør, valgte jeg at starte egen klinik i Almind den 1. februar 2005. Jeg tog min massøruddannelse på Skolerne for idrætsmassage i Fredericia, hvor alle uddannelser er lægeeksaminerede.

Min uddannelse

Lægeeksamineret massør
Uddannelsen som læseeksamineret massør har jeg taget på Skolerne for Idrætsmassage i Fredericia.

Under uddannelsen - hvor der lægges meget vægt på de medicinske principper - er fokus baseret på både det teoretiske (anatomilære mv.) og det praktiske.

De moduler der følges under uddannelsen er:
- Anatomi
- Dybdemassage
- Triggertryk
- og meget mere.

Kranio-Sakral Terapeut
Jeg har taget Kranio-Sakral terapeutuddannelsen hos Trine Rosenberg i Silkeborg, hun er den absolut førende indenfor Kranio-Sakral Terapi i Danmark.

Uddannelsen har fokus på kranieknogler, rygsøjlen, korsbenet og centralnervesystemet, hvor man mærker på kranio-sakralrytmen og sætter knogler på plads. Herved kan kroppen regenerere sig selv.

Se evt. www.Trine-Rosenberg.dk hjemmeside for yderligere information om Kranio-Sakral terapi.

Akupunktør / Akupressør
Min uddannelse som lægeeksamineret akupressør og akupunktør tog jeg på Skolerne for idrætsmassage i Fredericia.

Terapien der anvendes i dag, er stort set den samme, som den der blev brugt 500 år f.Kr., og har udgangspunkt i Konfutses filosofi, etik og Taoismen som den religiøse tankegang.

Selv om der er forsket meget i effekterne af akupunktur/akupressur, er der i dag trods mange teorier, ingen endelig forklaring på deres virkninger, udover alle stort set er enige om dens gode effekter.

Verdenssundhedsorganisationen WHO, har udarbejdet en liste med over 60 sygdomme, hvor akupressur og akupunktur anbefales som terapi. På grund af de erfaringer og resultater akupunktur har kunnet fremvise, er lægevidenskaben i Vesten efterhånden også blevet interesseret. På mange hospitaler verden over, indgår akupunktur nu i patientbehandlingen, fx. ifm. smertelindring ved veer.

Ansigtsmassør
Uddannelsen som Ansigtsmassør har jeg også taget på Skolerne for Idrætsmassage i Fredericia. Som tillæg dækkede uddannelsen også behandlingsteknikker af hænder og fødder.

Øreakupunktør
Uddannelsen som øreakupunktør har jeg også taget på skolerne for idrætsmassage i Fredericia.
 
Åbningstider


 
Mandag 08:00 - 17:15
Tirsdag 09:00 - 20:15
Onsdag 08:00 - 17:15
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com